Добре дошли в зоната на нашите независими ипотечни консултанти, осъществяващи дейност изцяло в полза на клиента – купувач или собственик – и без обвързване с услугите и предложенията на отделна банка или строителна компания. Това означава, че когато потърсите възможност да закупите или ипотекирате собствен имот, ние ви осигуряваме достъп до целия пазар на финансови институции (банков и небанков) и намираме най-доброто решение за вас и вашият кредит, при пълно съобразяване с вашите възможности и предпочитания.

Нещо повече – ние ще ви съдействаме с подготовката на документацията и правните аспекти на сделката, и дори можем да осигурим проверена и квалифицирана фирма за извършване на евентуални ремонтни или довършителни дейности.

С над 40 години опит на кредитния и ипотечния пазар, нашият екип притежава изключително ниво на знание и умения, за да разреши най-сложните казуси и да намери решение в най-комплицираните ситуации.

Надграждаме нашите умения не само при клиентски запитвания, но и с ежедневно наблюдение и информиране за динамиката и промените на пазара на имоти. Ще ви осигурим най-добрите и сигурни решения.

Предлагаме независим съвет за хората, които все още не са на финалния етап на сделката, но търсят повече информация за различните възможности, типове имоти, вече получени кредити (вкл. и възможността да рефинансират с по-добри условия), защитата на имот и живот, възможността да спечелят от имота си, тенденциите на пазара на имоти…..

Резервирайте час

Кога можете да дойдете?

стъпка 1/5
thankyou
summary
details
services
date